Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Η Τουρκία προετοιμάζει κρίση με fake news - ''Oι Έλληνες σκοτώνουν μετανάστες στο Αιγαίο!''

Oι Τούρκοι για άλλη μία φορά ξεφεύγουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Mάλιστα όλα αυτά, λίγο πριν τις αποφάσεις της ΕΕ! 

Η επίσημη ''φωνή'' του Ερντογάν, το κρατικό ''Anadolu'', κυκλοφορεί βίντεο με δήθεν κακή μεταχείριση μεταναστών από Έλληνες στρατιώτες!


Βέβαια κανένα από τα βίντεο δεν έχει βάση, διότι ουδέποτε η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε άσχημα στους αλλοδαπούς.  

 

Τι αναφέρουν: 

 

''Έλληνες στρατιώτες συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς αφήνουν τους μετανάστες να πεθαίνουν αβοήθητοι στο Αιγαίο.''

''Οι σκηνές καταγράφηκαν λεπτό προς λεπτό με μη επανδρωμένο εναέριο όχημα'', αναφέρουν οι Τούρκοι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tι κρύβεται όμως πίσω από την σημερινή κίνηση; Η Άγκυρα θέλει για άλλη μία φορά να κατηγορήσει την χώρα μας και να μας ''σύρει'' στο διεθνές δικαστήριο για δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών. 

Το δυστύχημα βέβαια βρίσκεται στο ότι υπάρχουν κάποιοι στην Ευρώπη που υιοθετούν αυτές τις απόψεις! 

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς υπάρχουν ήδη 90.000 παράνομοι μετανάστες.Η χώρα μας ουσιαστικά, δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ.

Οφείλουμε να κατανοήσουμε βαθιά τον μεγάλο κίνδυνο και με έναν άκρως «ελληνικό τρόπο», να αντιδράσουμε στις νέο-οθωμανικές ενέργειες, σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων και στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...