Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Η Τουρκία έστειλε UAV στην Κύπρο - Καταγράφουν κάθε κίνηση!

Η Τουρκία μετά το Ναγκόρνο Καραμπάχ φτιάχνει κλίμα σύγκρουσης ξανά σε τρία μέτωπα. Σε Αιγαίο, Α. Μεσόγειο, Λιβύη. 

Η Ελλάδα πρέπεινα πάρει τις αποφάσεις της και να σταματήσει την τουρκική επιθετικότητα πριν είναι αργά. Λευκωσία και Αθήνα οφείλουν άμεσα να συντονιστούν σε στρατιωτικό επίπεδο και να βρουν το αντίδοτο στα τουρκικά UAV, τα οποία αλλάζουν τους κανόνες του πολέμου όπως τους ξέραμε στο παρελθόν. 

Εδώ και λίγες ώρες οι Τούρκοι έχουν στείλει Bayraktar και UAV σε Κατεχόμενα και Κυπριακή ΑΟΖ καταγράφοντας τα πάντα.  

Τα μη επανδρωμένα αποτελούν ένα από τα υπερσύγχρονα όπλα και τα όπλα του μέλλοντος, καθώς το χαμηλό κόστος, η ευελιξία τους και η αφαίρεση του ανθρώπινου ρίσκου από την εξίσωση, συνδράμουν σε μια τεχνολογία που σηκώνει πολλούς πειραματισμούς και περαιτέρω εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτό το πλαίσιο η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει - θα έπρεπε ήδη να το έχει κάνει - σε μη επανδρωμένα αεροσκάφη που μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της αντιμετώπισης των τουρκικών προκλήσεων σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο, χωρίς το αυξημένο κόστος και το ρίσκο απώλειας προσωπικού. 

Τους τελευταίους μήνες τα Τουρκικά μη επανδρωμένα έχουν κάνει για τα καλά και την εμφάνισή τους και στον Έβρο. Και μάλιστα έχουν προχωρήσει ακόμα και σε πτήση πάνω από Ελληνικό έδαφος όπως άλλωστε κάνει και η Τουρκική αεροπορία με μαχητικά.

Την ίδια στιγμή προχωρούν οι εξελίξεις στο ζήτημα του ψευδοκράτους, καθώς πέρα από Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν και τη Λιβύη, θα προχωρήσουν σε αναγνώριση το Μπαγκλαντές και η  Γκάμπια! 

Η Τουρκία με λίγα πάει να δημιουργήσει τετελεσμένα στη Κύπρο, υπό την ένοχη σιωπή ΕΕ, ΗΠΑ, Ρωσίας και ΟΗΕ!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ