Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ερντογάν: ''Συνεχίζουμε τις έρευνες με Barbaros, Oruc Reis και Fatih στη Μεσόγειο''

Με νέες απειλές εναντίον των χωρών της περιοχής συνόδευσε ο τουρκος πρόεδρος Ερντογάν την ομιλία στο περιφερειακό συνέδριο του κομματός του στη Σαμψούντα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν έδειξε και πάλι την Κυριακή το γνωστό προκλητικό του πρόσωπο. «Και με το Ορούτς Ρέις, και με το Μπαρμπαρός και με το Φατίχ η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνές της» διεμήνυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας. «Όταν θα ανακαλύψει κοιτάσματα, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά» δήλωσε. 

Eξάλλου, σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, το Oρούτς Ρέις θα πραγματοποιήσει σεισμικές μελέτες στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με δύο άλλα σκάφη, τα Αταμάν και Τζένγκις Χαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους αδελφούς μας που δέχονται επιθέσεις από τρoμοκρατικές οργανώσεις και σκληρά καθεστώτα στην περιοχή μας που επιτίθενται στη ζωή και την αξιοπρέπεια των αδελφών μας, δεν θα γυρίσαμε την πλάτη μας, αλλά θα τους προστατέψουμε» είπε ο Ερντογάν, ονοματίζοντας ως «αδελφούς» τους συνεργάτες της Αγκυρας «στη Συρία, τη Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν και άλλες χωρες από τη Μεσόγειο ως στη Μαύρη Θάλασσα».

Αναφερόμενος στις στρατιωτικές επεμβάσεις της Αγκυρας, ο Ερντογάν επανέλαβε προκλητικά οτι «δείξαμε παντού την αποφασιστικότητά μας από τη Συρία έως τη Λιβύη, από την Κύπρο έως το Καραμπάχ» και προειδοποίησε ότι «θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο από τώρα και στο εξής» προιδεάζοντας τον τουρκικό λαό ότι θα πληρώσει το …μάρμαρο. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...