Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Σε κατάσταση άρνησης οι Τούρκοι: Λένε ότι “βλέπαμε τα ελληνικά υποβρύχια” όταν είχαν χάσει ένα δικό τους

Οι Τούρκοι έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κατά τη διάρκεια της κρίσης τα τέσσερα υποβρύχια 214 του ΠΝ  και κάνουν επίθεση μέσω δημοσιευμάτων τους.   

Σε μια προσπάθεια να διαψεύσουν το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν δήθεν φωτογραφίες τις οποίες τους διοχέτευσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μεταδίδουν ότι «αποδείχθηκε ότι τα ελληνικά υποβρύχια, για τα οποία λέχθηκε ότι ήταν "αόρατα" και "παρακολουθούσαν όλες τις δραστηριότητες στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν, ότι βρίσκονταν υπό την παρακολούθηση του Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων.''

Σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες οι ναυτικές τους δυνάμεις είχαν εντοπίσει τα υποβρύχια. Προσπαθούν να πείσουν δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δεν δείχνουν τίποτα απολύτως! 

Το ερώτημα που θα πρέπει να μας απαντήσουν, γιατί το δικό μας ΓΕΕΘΑ δεν λέει κουβέντα, είναι αν και για πόσες ώρες οι Τούρκοι είχαν χάσει την επαφή με δικό τους υποβρύχιο, το οποίο όπως λένε οι πληροφορίες προσπαθώντας να αποφύγει το “ελληνικό κυνηγητό” παρουσίασε πρόβλημα. Οι Τούρκοι το έψαχναν και έφθασαν στο σημείο να ψάχνουν μέχρι και για εταιρεία διάσωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι γράφουν οι Τούρκοι:

Hurriyet: Ελλάδα πρέπει να ντρέπεται Η Τουρκία δίνει εικονες απο τα δήθεν «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια

Οι φωτογραφιες δείχνουν οτι drones της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων ήταν «αόρατα» και ακολουθούσαν τα ελληνικά υποβρύχια, παρακολουθώντας  όλες τις δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν. Οι εικόνες των υποβρυχίων που τραβήχτηκαν από τα  τουρκικά drones κατέστρεψαν επίσης την αντίληψη που προσπαθούσε να δημιουργήσει η Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=35FRnmFhTc4

Υπήρχαν ισχυρισμοί στους ιστότοπούς τους ότι τα υποβρύχια που ανήκουν στις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να εντοπιστούν από τα drones  των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Στις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν για να δημιουργήσουν εντύπωσης στο ελληνικό εγχώριο κοινό, ισχυρίστηκαν ότι τα υποβρύχια τύπου-214 ήταν αόρατα και ότι τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα των ναυτικών περιπολιών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αυτά τα υποβρύχια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πηγές τόνισαν ότι τα ελληνικά υποβρύχια Type-214, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ήταν αόρατα, ακολουθούνταν συνεχώς από τα πλωτά και ιπτάμενα στοιχεία των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο και επέστησαν την προσοχή στην έλλειψη αλήθειας στις ειδήσεις.

Τα περισκόπια αυτών των υποβρυχίων, τα οποία ακολουθούνταν συνεχώς από τα στοιχεία της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, φαίνονται σαφώς τις εικόνες. Τόσο η μέρα όσο και η νύχτα πλάνα των υποβρυχίων επέστησαν την προσοχή. Οι ειδικοί ασφαλείας ανέφεραν ότι αυτό σημαίνει ότι τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούνται εύκολα.

https://www.youtube.com/watch?v=Tx9f2n8EAQY

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τουρκική διείσδυση στο Αιγαίο-Στα δικαστήρια Ροδίτης και Τούρκοι μέτοχοι ελληνικής ακτοπλοϊκής εταιρείας που έπαθε ζημιά 120.000 ευρώ

Οι ίδιοι Τούρκοι ήταν ταυτόχρονα και μέτοχοι σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Ρόδο-Ο Φιντάν θέλει επιχειρηματικές...
Οπλικά συστήματα 0

Μετά τις Κορβέτες έρχεται ορυμαγδός οπλικών συστημάτων από την ΕΕ και για την Ελλάδα-Το Γαλλικό σχέδιο και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα εξόχως σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, που είναι η  υλοποίηση του Γαλλικού σχεδίου, που...