Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν: ''Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις απαντήσεις που πρέπει στην Ελλάδα''

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εμπρηστικός εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τόνισε ότι το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis επέστρεψε στην Αν. Μεσόγειο, μετά από τις απαιτούμενες ενέργειες συντήρησης. 
 
Ο «σουλτάνος» κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο υπουργικό συμβούλιο εκτόξευσε απειλές προς την Ελλάδα, λέγοντας ότι θα συνεχίσει η Τουρκία να δίνει τις απαντήσεις που πρέπει σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους. 

Mάλιστα ανέφερε πως θα στείλει και το Γιαβούζ στην Α. Μεσόγειο.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aναλυτικά 

«Το Oruc Reis επέστρεψε στα καθήκοντά του στην Aνατολική Μεσόγειο» δήλωσε προκλητικά την Τετάρτη, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Εντογάν, κατηγορώντας την Ελλάδα πως «δεν τήρησε τις υποσχέσεις της».

Στη διάρκεια ομιλίας του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν υποστήριξε: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε επι τόπου τις απαντήσεις που αξίζουν στην Ελλάδα και την ελληνοκυπριακή πλευρά, που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους στις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...