Ελληνοτουρκικά

Eλβετοί: Κανείς δεν πίστευε ότι οι Έλληνες μπορούν να το κάνουν – Είναι ήρωες!

«Οι Έλληνες είναι οι νέοι ήρωες της Ευρώπης» τιτλοφορείται το ελβετικό δημοσίευμα ενώ όπως τονίζουν οι Ελβετοί, «κανείς δεν πίστευε ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν να το κάνουν. Στέκονται απέναντι στον Ερντογάν και κρατάνε και τους μετανάστες μακριάς από τους Ευρωπαίους».

Οι Ελβετοί της ΝΖΖamStonntag αναφέρουν πως «κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα περισσότερες κρίσεις από τους Έλληνες». «Πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου που ζουν στην δυστυχία αλλά δεν πρέπει απλώς να σταλούν στην Ευρώπη και ένας άθλιος Τούρκος γείτονας που ψάχνει για φυσικό αέριο στην θάλασσα και θέλει να ξαναχαράξει τα σύνορα με την στρατιωτική ισχύ. Και πάνω απ’ όλα αυτά η πανδημία του κορονοϊού», σημειώνουν.

Ο δυναμικός τρόπος που έχει αντιδράσει η Ελλάδα στην τουρκική προκλητικότητα ξάφνιασε πολλούς (σ.σ. που δεν ήξεραν) στην Ευρώπη.

Περισσότερο βέβαια ξαφνιάστηκαν (σ.σ. και οι Τούρκοι) από το αξιόμαχο των ελληνικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Ψήνεται" κλιμάκωση! “Μακελειό” για Aμερικανούς από ιρανικό drone στη Συρία-Απάντηση των ΗΠΑ με σφοδρές αεροπορικές επιδρομές

Η επίθεση και η απάντηση των ΗΠΑ απειλούν να ανατρέψουν τις πρόσφατες προσπάθειες για αποκλιμάκωση των εντάσεων στην...