Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Tραγικό photoshop από τους Τούρκους για την Φ/Γ ''ΛΗΜΝΟΣ''

Oι Τούρκοι έχουν ενοχληθεί με το ''κάζο'' που τους προκάλεσε η Φρεγάτα ''ΛΗΜΝΟΣ'' και σήμερα, τα ΜΜΕ της ''γειτονικής'' χώρας προχώρησαν σε ένα απίστευτα τραγικό photoshop, για να ''αποδείξουν'' πως την ζημιά την έπαθε η δική μας Φ/Γ! 

Οι Τούρκοι διαδίδουν από χθες την ψευδή είδηση ότι η φρεγάτα ''ΛΗΜΝΟΣ'' έπαθε τεράστιες ζημιές και όχι η ''Kemal Reis'', η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ναυπηγείο.
 
Υποστήριξαν δε, ψευδώς ότι η ''ΛΗΜΝΟΣ'' χτυπημένη από το τουρκικό καράβι, επέστρεψε σε ελληνικό λιμάνι! 

Μάλιστα παραθέτουν και φωτογραφία, που όπως όμως μπορείτε να δείτε και είναι και παλιά και είναι photoshop. Ούτε  ένα παιδάκι δέκα χρονών δεν θα έκανε ένα τόσο αποτυχημένο σχέδιο!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φρεγάτα Λήμνος συμμετείχε την Πέμπτη στα ελληνογαλλικά αεροναυτικά γυμνάσια που διεξήχθησαν στην περιοχή που έχει δεσμεύσει η Άγκυρα με την παράνομη Navtex και, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, δεν έχει υποστεί την παραμικρή ζημία. 

Η μόνη ''ζημιά'' που έχει, είναι το χτύπημα που προκάλεσε στους Τούρκους. 

Τo περιστατικό που καταδεικνύει πόσο εγκληματικά κινήθηκε ο κυβερνήτης της ''Kemal Reis κατά της ''ΛΗΜΝΟΣ'' βιντεοσκοπήθηκε από το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό προς απόδειξη και ενημέρωση των συμμάχων, ενώ οι Τούρκοι σιώπησαν. Επειδή ήξεραν ότι φταίνε, δεν είπαν λέξη! 
  
Μάταια λοιπόν οι γείτονες αναζητούν μια "επιτυχία" στη θάλασσα για να την προβάλλουν. Έτσι αναγκάζονται να καταφεύγουν σε μπαράζ παραπληροφόρησης ακόμα και με τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν να "ανακαλύπτει" ανύπαρκτα περιστατικά και να αγνοεί όσα πραγματικά έχουν γίνει στο Αρχιπέλαγος τα οποία "τσαλακώνουν" κάθε μέρα την εικόνα που επιχειρεί να εμφανίσει το Τουρκικό ναυτικό.  

 

https://twitter.com/stargazete/status/1294202123249504256https://twitter.com/yeniakit/status/1294201157854859265

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ