Ελληνοτουρκικά

Παραληρούν οι Τούρκοι: "Κάναμε ζημιά στην ελληνική φρεγάτα"

Με μια ανάρτηση σε ένα από τους ελεγχόμενους μιντιακούς ομίλους του, το καθεστώς του αυταρχικού ηγέτη της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει ότι η ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» έπαθε ζημιά από μία εμπλοκή που είχε με την τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis», μεταδίδει το Hellas Journal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που ΔΕΝ επιβεβαιώνουν η Αθήνα και η Άγκυρα, την Τετάρτη το τουρκικό πλοίο «Kemal Reis» έκανε μια επιθετική κίνηση εναντίον της φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού Λήμνος.

Το ελληνικό πλοίο φέρεται να στάθηκε στη θέση του και με τις κατάλληλες κινήσεις απέτρεψε την επιθετική κίνηση, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση μικρή ή μεγάλη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που έχει δημοσιεύσει το TRIBUNE από την Τετάρτη βράδυ, αναφέρουν ότι η «ΛΗΜΝΟΣ» με κατάλληλους ελιγμούς «επακούμβησε» την τουρκική και την έβγαλε εκτός.

Η τουρκική προπαγάνδα παρουσιάζει το θέμα αντίστροφα από την πραγματικότητα:

Υποστηρίζουν ότι τουρκική φρεγάτα «TCG Kemalreis» παρεμπόδισε την ελληνική φρεγάτα.

Λένε επίσης ότι, η ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» υπέστη ζημιά και έπρεπε να αποσυρθεί στο πλησιέστερο λιμάνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται