Γιάννης Μάζης
Ελληνοτουρκικά

Νέα δήλωση του Μάζη: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο, στη κυριολεξία» - Βίντεο

Υπενθυμίζεται πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τέθηκαν την Τρίτη σε κατάσταση συναγερμού έπειτα από την προκλητική κίνηση της Τουρκίας να ανακοινώσει πως δεσμεύει με NAVTEX περιοχή νότια και ανατολικά του Καστελόριζου για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, κλιμακώνοντας την ήδη προκλητική στάση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υδρογραφική υπηρεσία Αττάλειας ανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε έρευνες στα νότια και ανατολικά του Καστελόριζου από σήμερα έως και τις 2 Αυγούστου.

Στην περιοχή έχει ανακοινωθεί από την Άγκυρα ότι θα πλεύσει το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis και για τον λόγο αυτό έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις σε όλη την επικράτεια.

Επίσης, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις στις 14.23 στη νήσο Στρογγύλη και Μεγίστη στα 12.500 πόδια.

«Πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο, στη κυριολεξία»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται