Ελληνοτουρκικά

Στα κατεχόμενα για την φιέστα του ψευδοκράτους ο Φουάτ Οκτάι

Η τ/κ εφημερίδα Kıbrıs γράφει ότι έφτασε ψες στα κατεχόμενα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι για να λάβει μέρος στους εορτασμούς του κατοχικού καθεστώτος για την 46η επέτειο από την αποφράδα μέρα της τουρκικής εισβολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οκτάι θα παραστεί σε δύο τελετές σήμερα το πρωί και αμέσως μετά θα αναχωρήσει.

Ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ και ο «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα υποδέχτηκαν τον Οκτάι στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί