Ίμια
Ελληνοτουρκικά

Σταύρος Λυγερός: Η Τουρκία θεωρεί δικά της νησιά υπό ελληνική κατοχή

Ο αρθρογράφος – αναλυτής και επικεφαλής του slpress.gr  Σταύρος Λυγερός, εξήγησε στον 98.4 ότι η τακτική των διαρκών προκλήσεων με στρατιωτικού τύπου ενέργειες από τον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου , μέχρι τις υπερπτήσεις, χτίζουν πάνω στην στρατηγική της Τουρκίας εδώ και 15 χρόνια όχι να αμφισβητεί πλέον, αλλά να θεωρεί δικά της νησιά υπό ελληνική κατοχή , μικρά και κυρίως μεγάλα νησιά της πατρίδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Ερντογάν είναι σε σταυροδρόμι , είπε, διάσωσης της οικονομία του ή φυγής με συσπείρωση του λαού του που τον εγκαταλείπει , με ένα πολεμικό επεισόδιο με την Ελλάδα και μάλιστα όχι όπως στα Ίμια, αλλά νέου τύπου, στην Ελλάδα εξακολουθούμε διαχρονικά, να επιλέγουμε τον κατευνασμό , την ώρα που θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για κάθε απρόβλεπτη ενέργεια.

Ακόμη χειρότερα , λέει ο Σταύρος Λυγερός, που τόσο με τα μεταναστευτικά ρεύματα από την Λιβύη στη Κρήτη και από την δημιουργία πόλεων χιλιάδων μεταναστών στην καρδιά στρατηγικών νησιών στο Αιγαίο, όπως στην Χίο, η ελληνική κυβέρνηση για μια «χούφτα» μεταναστευτικής οικονομίας μετά την ύφεση από τον κορωνοιό, στα νησιά και το πλήγμα στο τουρισμό, επιλέγει αυτό το μοντέλο , με κίνδυνο για την εθνική μας κυριαρχία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται