Ελληνοτουρκικά

Εισβολή Τούρκων & Τσετσένων στη Μόρια: Η ΜΙΤ οργάνωσε ξεσηκωμό Αφγανών

Αποσταθεροποίηση στη χώρα θέλουν να προκαλέσουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με ''εργαλείο'' τους μετανάστες.
 
Η κατάσταση ''μυρίζει'' μπαρούτι και όπως φαίνεται το σχέδιο είναι οργανωμένο.  Η Αθήνα έχει πάρει τα μέτρα της, αλλά σε έναν υβριδικό πόλεμο μπορούν να ανοίξουν πολλά μέτωπα με σκοπό το κράτος να έρθει σε αποσταθεροποίηση.   

Το Πενταπόσταγμα με πολλά δημοσιεύματα έχει προειδοποιήσει για τον ύποπτο ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών εντός της χώρα μας. 

Από την μία έχουμε την δράση ενός οργανωμένου δικτύου πρακτόρων στον Έβρο και από την άλλη την μεταφορά μεταναστών σε ελληνική νησιά, ''υπό την ευγενική χορηγία'' της ΜΙΤ. 

 Αν κάποιος δεν “τραβήξει το αυτί” της Τουρκίας, είναι προφανές ότι η ''βόμβα'' του μεταναστευτικού θα ''εκραγεί'' στην Ελλάδα με απρόβλεπτες συνέπειες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη  

 

Τα επεισόδια με τους μετανάστες που έγιναν στις αρχές Φεβρουαρίου στη Μόρια της Λέσβου, είχαν οργανωθεί από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ σε συνεργασία με συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία είναι σε γνώση των Αρχών Ασφαλείας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία»!

Όλα όσα έλαβαν χώρα, αποτελούν την εφαρμογή σε πρακτικό επίπεδο εκπονηθέντος σχεδίου από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που προβάρουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης με τη γείτονα.

Συμμετείχαν άνω των 2.000 λαθραίων αφγανικής καταγωγής, κυρίως νεαρής ηλικίας,  με διάταξη παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και, κυρίως, σε πυκνούς κατοικήσιμους ιστούς, αναφέρει το newsbreak.gr.

Η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση των λαθραίων περιελάμβανε τρομοκράτηση των κατοίκων, περικύκλωση της πόλης από διαφορετικές κατευθύνσεις, φραγμούς συγκοινωνιακών αρτηριών και αποκλεισμό του κέντρου από το υπόλοιπο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα επεισόδια κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν περίπου 70 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, τους οποίους διηύθυναν από 9 έως 12 άτομα – εκ των οποίων ορισμένοι είχαν ακροβολιστεί σε επίκαιρα σημεία, απ’ όπου επόπτευαν και κατεύθυναν την όλη επιχείρηση, επικοινωνώντας με δορυφορικά κινητά.

Από την πλευρά της ΜΙΤ, οργανωτές του όλου ή τμήματος του σχεδίου (όχι μόνο στη Μόρια, αλλά και για όλα τα νησιά στα οποία φιλοξενούνται λαθραίοι), φέρεται ότι είναι ο διευθυντής των ειδικών επιχειρήσεων Ιλχάν Καγιά και ο Μπαϊράκ Σερχάτ με εμπειρία στη Συρία, με τον δεύτερο να επισκέπτεται τα νησιά στα οποία λειτουργούν κέντρα κράτησης. 

 

Τσετσένοι τζιχαντιστές με αλβανικά διαβατήρια  

 

Μεταξύ των διευθυνόντων την επιχείρηση πρόκλησης και κλιμάκωσης των επεισοδίων έλαβαν μέρος και δύο Τσετσένοι τζιχαντιστές, οι οποίοι φέρεται ότι ανήκουν στην εξτρεμιστική ισλαμική τσετσενική οργάνωση «Τάγμα Αναγνωρίσεων και Δολιοφθορών των Τσετσένων Μαρτύρων». Οι ανωτέρω έχουν έρθει στη χώρα μέσω Βουλγαρίας, εφοδιασμένοι με αλβανικά διαβατήρια. 

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Δημοκρατία''

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...