Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Eλληνοτουρκική ''ναυμαχία'' στο Καστελόριζο: H TΠΚ ''ΒΟΤΣΗΣ'' έδιωξε τουρκικό πολεμικό από την περιοχή - Βίντεο-Εικόνες

Εδώ και μέρες παρατηρείται κινητικότητα στο Αιγαίο, με την Τουρκία να θέλει να προκαλέσει με δύο ''όπλα'' στη φαρέτρα της. 

  • Α: Με τους μετανάστες. Τις τελευταίες ημέρες όπως έχει αποκαλύψει το Πενταπόσταγμα παρατηρείται η αποστολή ισλαμιστών προς τα παράλια. Η Άγκυρα με σαπιοκάραβα και με λέμβους θέλει να τους στείλει στα νησιά μας, όμως το ΠΝ βρίσκεται εγρήγορση.   

 

  • Β: Πολεμικά πλοία της Τουρκίας, παρά την καραντίνα, περιπολούν στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο και σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να δημιουργήσουν ''θερμό'' επεισόδιο.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μας ενημερώνει ο AegeanHawk, το τουρκικό πολεμικό πλοίο Kilic II - P334 TCG, προσπάθησε να πραγματοποιήσει εισβολή στα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Καστελόριζο, όμως εκεί υπήρχε η ΤΠΚ Ρ72 ''ΒΟΤΣΗΣ'', όπου με έξυπνους ελιγμούς απομάκρυνε τους Τούρκους.

Οι εξελίξεις αυτές δικαιώνουν το Πενταπόσταγμα, καθώς εδώ και μέρες αναφέραμε πως εντός των επόμενων ημερών σε Αιγαίο & Α.Μεσόγειο αναμένεται τουρκική πρόκληση.

Με λίγα λόγια και σύμφωνα με την τουρκική τακτική, η Άγκυρα έχοντας ως κύριο σκοπό την πρόκληση και την εισβολή εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων αλλοδαππών στο Αιγαίο και ταυτοχρόνως προσπαθεί να πιέσει την Ελληνική πλευρά με τα πολεμικά της πλοία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  
Όμως μονάδες επιφανείας και υποβρύχια δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Δείτε εικόνες και βίντεο: 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

0

Πτέραρχος Ιατρίδης στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Το F-35 δεν είναι μια οπλική πλατφόρμα που θα αποδώσει μόλις την αγοράσεις-Γιατί κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις Belharra

Γιατί λέει πως "εκπαιδεύουμε τους Τούρκους πιλότους στις τακτικές και τις μεθόδους αντίδρασής μας"-Ειδική ανάλυση για...