Τουρκική ακταιωρός
Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού

Προκαλούν σε κάθε μέτωπο οι Τούρκοι, από τα σύνορα στον Έβρο μέχρι τα ελληνικά νησιά. Τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού προσεγγίζοντάς το επικίνδυνα, σε μια κίνηση που προμηνύει πως η Τουρκία επιθυμεί επεισόδιο με νεκρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλιμακώνει την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Τουρκία. Μετά τη ρίψη δακρυγόνων στον Έβρο το πρωί (και τη συνέχεια των επεισοδίων από τουρκικής πλευράς το απόγευμα της Παρασκευής), ένα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές Αρχές δείχνει την τουρκική ακτοφυλακή να προχωρά σε μια προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους στη Λέσβο. 

Σε βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές είναι εμφανής η ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών. Επίσης, άλλα βίντεο δείχνουν Τούρκους αστυνομικούς σε οργανωμένη στοίχιση και με κατάλληλο εξοπλισμό, να εκτοξεύουν χημικά προς την ελληνική πλευρά αλλά και τις μικρές εστίες φωτιάς που έχουν ξεσπάσει στις Καστανιές όταν λίγες δεκάδες πλησίασαν τον φράχτη.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές από την τουρκική πλευρά βάζουν τώρα μόνοι τους φωτιές για να κατηγορήσουν την ελληνική πλευρά ότι επιχειρεί να τους κάψει!

Στο παιχνίδι της έντασης μπήκε όμως σήμερα και η τουρκική ακτοφυλακή η οποία προχώρησε σε μια προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους στη Λέσβο με προφανή κίνδυνο σύγκρουσης.

Δείτε τα βίντεο με τις προκλητικές κινήσεις της τουρκικής πλευράς:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ