Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τούρκοι απείλησαν με όπλα Έλληνα ψαρά & κατάσχεσαν σκάφος εντός ελληνικών υδάτων!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια 


Τα όσα ανέφερε κάτοικος του Δέλτα στον Έβρο, προκαλούν όχι μόνο προβληματισμό, αλλά και θυμό για την αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε τι ανέφερε ο Θανάση Καμηλάρης  στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό. 

Σύμφωνα με τον κ Καμηλάρη, το τελευταίο διάστημα δημιουργούνται νέες εντάσεις στην περιοχή. Τούρκοι στρατιώτες μπαίνουν στην ελληνική επικράτεια, στρέφουν τα όπλα τους κατά Ελλήνων και τους συλλαμβάνουν. Μάλιστα τους αρπάζουν τις βάρκες τους, τους οδηγούν εν συνεχεία στην Τουρκία και τους ζητάνε 5.000 ευρώ για να τους απελευθερώσουν αυθημερόν! 

Δηλαδή κάνουν και ''μπίζνες'' μέσω αυτών των κινήσεων. Ο κ. Καμηλάρης ανέφερε πως τέτοια περιστατικά γίνονται συχνά και είπε πως οι Τούρκοι μπαίνουν εντός τριών μιλίων στο Θρακικό πέλαγος, διπλαρώνουν τις βάρκες και συλλαμβάνουν Έλληνες πολίτες! 

Πλέον όπως είπε δεν τολμάνε να πατήσουν πόδι οι ψαράδες στην περιοχή, καθώς οι Τούρκοι βγάζουν πάντα τα όπλα. 

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε, οι Τούρκοι εξαφανίζονται μόλις βλέπουν τον ελληνικό στρατό και την αστυνομία. 

Βέβαια το παράπονο που έχουν οι ακρίτες μας είναι ότι δεν γίνονται συχνά περιπολίες και είναι κάτι που εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

''Ακούει'' η Αθήνα; Θέλει να δημιουργηθεί ένα νέο ''Κόσοβο'' εντός ελληνικής επικράτειας; Φανταστείτε να συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μία σοβαρή χώρα, ο στρατός, μετά από εντολή της πολιτείας θα έκανε άμεση επέμβαση, αλλά εδώ είπαμε, είμαστε χώρα της ΕΕ! 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ