Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Anonymus Greece: Το απόγευμα η αποκάλυψη στοιχείων των Τούρκων χάκερ

Τα στοιχεία των Τούρκων χάκερ που επιτέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ιστοσελίδες υπουργείων της Ελλάδας ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους οι Anonymous Greece και προαναγγέλλουν ότι θα τα δημοσιοποιήσουν μετά τις 19:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, τις κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η ομάδα Aslan  Neferler Tim, ενώ τα στοιχεία που έχουν αφορούν τον διαχειριστή της σελίδας και τον «αρχηγό» της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Anonymous Greece:

«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.
Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο "αρχηγός" όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους (DDoS Captain ). Σήμερα μετά τις 7 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία των 2 αυτών αυτών. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile. 

Stay tuned, AnonymousGreece».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ