Ελληνοτουρκικά

«Aπασφάλισαν» οι Τούρκοι: Στέλνουν F-16 στα Κατεχόμενα - Σχέδιο ναυτικής συνεργασίας & με την Τυνησία!


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Και τώρα ο Ελληνισμός καλείται να πάρει αποφάσεις. Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο περικύκλωσης Ελλάδας-Κύπρου και κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς για να επιβληθούν τετελεσμένα.

Αθήνα και Λευκωσία αρκούνται στη διπλωματία, ενώ φθάσαμε στο σημείο να μην ζητήσουμε άλλες κυρώσεις κατά της Άγκυρας όπως σας αποκάλυψε χθες το Πενταπόσταγμα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ σήμερα προχώρησαν σε μία σημαντική αποκάλυψη. Στα σχέδια της Άγκυρας είναι να μεταφερθούν και F-16 στα Κατεχόμενα. Εδώ και δύο ημέρες έχουν μετασταθμεύσει UAV Bayraktar, τα οποία φθάνουν μέχρι και το Καστελόριζο!

Έτσι λοιπόν η Άγκυρα μαζί με την ψευτοκυβέρνηση, σχεδιάζουν να δημιουργήσουν νέες πίστες στο αεροδρόμιο Geçitkale για να προσγειώνονται και τουρκικά μαχητικά!

Μάλιστα όπως σας αποκαλύψαμε χθες, σχεδιάζεται και ναυτική βάση στα Κατεχόμενα. Αλλά δεν τελειώνουν εδώ οι προκλήσεις των Τούρκων.

Πρώην Τούρκοι ναύρχοι και σύμβουλοι του Ερντογάν, προτείνουν να σταλούν τις επόμενες ημέρες πολεμικά πλοία στη Λιβύη για να στηριχθεί το καθεστώς της Τρίπολης.

Μάλιστα ο γνωστός πρώην ναύρχος Cem Gürdeniz, υποστηρίζει πως στα πλαίσια της Μεσογειακής Ασπίδας, η Τουρκία θα πρέπει να επεκτείνει τις βλέψεις της και να στραφεί και προς την Τυνησία.

Εκεί όπως αναφέρει, ο Ερντογάν θα πρέπει να στέλνει πολεμικά πλοία, με σκοπό τον έλεγχο της Μεσογείου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι Έλληνες θα πρέπει να μπλοκαριστούν.

Το σχέδιο της Τουρκίας είναι πλέον ξεκάθαρο, εμείς έχουμε πλάνο;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ