Ελληνοτουρκικά

Λιβύη: Πρόκληση από το φιλοτουρκικό μόρφωμα στην Τρίπολη - «Δεν κάνουμε πίσω στην συμφωνία με την Τουρκία»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.


Μετά την προκλητική στάση της Άγκυρας σειρά έχει και το κυβερνητικό φιλοτουρκικό μόρφωμα της Τρίπολης να προκαλέσει αυτή τη φορά.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού μορφώματος, η Τρίπολη είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην συνθήκη που υπέγραψε με την Τουρκία, αναφορικά με τα όρια της «ΑΟΖ», λέγοντας πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ερντογάν θα πάει στην Δαμασκό- Μετά τον χάρτη του Νετανιάχου με το «Σουνιτικό Διαμάντι», η Τουρκία ετοίμασε σχέδια εισβολής στο Ισραήλ

Αφορμή για έναν τουρκο-ισραηλινό πόλεμο θα δώσει το Τουρκολιβυκό μνημόνιο και οι βάσεις των Τούρκων σε Αμμόχωστο και...