Ελληνοτουρκικά

Παναγιώτης Βλάχος (ΚΙΝΑΛ): Να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά

Την άποψη ότι η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα με ένα fake διεθνές δίκαιο, εξέφρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος. μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104.6» και στην εκπομπή Πρωινή Φρουρά.

Όπως είπε ο κ. Βλάχος «χρειάζεται ενότητα» και ζήτησε να συγκληθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ώστε να υπάρξει «ενιαίο μέτωπο και εθνική γραμμή», επισημαίνοντας ότι "ζούμε δύσκολες στιγμές και θα κλιμακωθεί αυτή η ιστορία από τον Ενρτογάν".

Σχολιάζοντας την Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μετέχουν πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βλάχος, είπε ότι δεν πρέπει να θεωρούνται ΠΑΣΟΚ άνθρωποι, που έχουν φύγει από το Κίνημα εδώ και τέσσερα πέντε χρόνια. «Στο τέλος της ημέρας πρέπει να ρωτήσει κάποιος τον κ. Τσίπρα πώς θεωρεί ότι είναι προοδευτικός και κάνει συμμαχίες για παράδειγμα με τον κ. Γκλέτσο, ο οποίος μοίραζε το Πάσχα αρνιά μόνο για Έλληνες ή παραιτήθηκε από δήμαρχος Στυλίδας όταν ο κ. Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνλία των Πρεσπών».

Ο κ. Βλάχος ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...