Ελληνοτουρκικά

Οι Πακιστανοί ήρθαν για να μείνουν: Φρεγάτα έκανε ελέγχους σε πλοία δυτικά της Κύπρου! - Η Άγκυρα «βάζει» το Ισλαμαμπάντ σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο

Όπως ανέφερε πριν λίγες ημέρες το Πενταπόσταγμα, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο βρίσκονταν εδώ και μέρες πακιστανικό πολεμικό πλοίο μαζί με τουρκικά στα πλαίσια ασκήσεων.  

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν πυρετωδώς και αυτοί τον δικό τους αμυντικό άξονα στην περιοχή, απέναντι σε (Ελλάδα-Ισραήλ-Αίγυπτο-Κύπρο) με χώρες που έχουν την ίδια θρησκεία και συμφέροντα.

Το Πακιστάν είναι η δεύτερη χώρα σε αυτό το σχέδιο, καθώς Άγκυρα και Ισλαμπαμπάντ ετοιμάζουν μόνιμη παρουσία μονάδων επιφανείας και αεροσκαφών του πακιστανικού ΠΝ στην τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, με την οποία ο Ερντογάν ευελπιστεί να υφαρπάξει θαλάσσια οικόπεδα από Ελλάδα και λοιπές χώρες.

Η Άγκυρα λοιπόν, έχει δημιουργήσει σχέσεις με τους ισλαμιστές της Λιβύης από την μία και από την άλλη κατεβάζει τον πακιστανικό στόλο σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

Μάλιστα φρεγάτα του Πακιστάν που συμμετείχε στην τουρκική άσκηση με την κωδική ονομασία “Ασπίδα της Μεσογείου”, έκανε περιπολίες και ελέγχους εμπορικών πλοίων δυτικά της Κύπρου! 

Πρόκειται για μία απίστευτη εξέλιξη, που οδηγεί πλέον σε επικύνδυνες ατραπούς στην περιοχή!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ