Ελληνοτουρκικά

Γονείς στρατιωτικών: Τηλεφωνικά κάθε Τετάρτη και από κοντά κάθε Παρασκευή θα μιλούν πλέον μαζί τους;

Την δυνατότητα να μιλήσουν σήμερα τηλεφωνικά με τα παιδιά τους που εξακολουθούν για 21η ημέρα να βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, θα έχουν οι γονείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Οι Τούρκοι φαίνεται να “παγιώνουν” το σύστημα που θα ισχύσει για την συζήτηση και συνάντηση των γονιών με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, για όσο χρόνο ακόμα παραμείνουν κρατούμενοι. Από την Δευτέρα που είχε αποφασιστεί αρχικά, πήγαν την συνάντηση την ερχόμενη και κάθε Παρασκευή.

>Αυτό όπως όλα δείχνουν θα είναι το πρόγραμμα επικοινωνίας, αν και όλοι φυσικά ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η περιπέτεια των δύο στρατιωτικών μας και να επιστρέψουν στην Ελλάδα, αν και δυστυχώς οι Τούρκοι δείχνουν αποφασισμένοι να… τραβήξουν το θέμα σε μεγάλο χρονικό μάκρος.

Συνάντηση την Κυριακή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι γονείς του ΕΠΟΠ λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, θα έχουν την ερχόμενη Κυριακή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα βρεθεί στην Ορεστιάδα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, σε μια συμβολική κίνηση. Είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία κλείστηκε από τον σύμβουλο επικοινωνίας του Προέδρου της Ν.Δ, τον Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος τον περασμένη Κυριακή βρέθηκε στην Ορεστιάδα μαζί με τον βουλευτή Άννα Καραμανλή που ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση γυναικών.

evros-news.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ