Βόρεια Ήπειρος
Ενημερώθηκε στις:

Σχέδιο Ράμα να μην αναλάβει ο Φ. Μπελέρης Δήμαρχος Χιμάρας-Τρέμουν τα Τίρανα για την απόκτηση F-35 από την Ελλάδα

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, για τον οποίο οργιάζουν οι φήμες για σχέσεις του με την μαφία, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκτελεί εντολές του σουλτάνου Ερντογάν, εφαρμόζει με μεθοδικότητα σχέδιο για να μην αναλάβει την Δημαρχία της Χιμάρας, ο πρόσφατα νεοεκλεγείς Φ. Μπελέρης.

Σύμφωνα με το himara.gr, “ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντη Μπελέρης θα πρέπει να περάσει από αρκετές διαδικασίες μέχρι να επισημοποιηθεί στη θέση αυτή και θα πρέπει να ορκιστεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρει άδεια για να βγει από τη φυλακή. Εάν ο Φρέντη Μπελέρης δεν λάβει άδεια από το δικαστήριο  τότε θα πρέπει να αναθέσει τα καθήκοντά του σε κάποιον άλλο, δηλαδή τον αντιδήμαρχο”.

Όλο αυτό το σκηνικό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην μη ανάληψη των καθηκόντων του Φ. Μπελέρη και την μετέπειτα, ανάλογα τους νόμους της Αλβανίας, ακύρωση της νίκης του για την δημαρχία της Χιμάρας.

Επαναλαμβάνουμε ότι αρωγός στα σχέδια αυτά του Ε.Ράμα είναι η αλβανική μαφία και μεγαλοεργολάβοι, αλλά και τουρκικές εταιρείες που θέλουν να διώξουν τους Έλληνες και να τους πάρουν τα οικόπεδα δίπλα από την θάλασσα.

Η ΕΕ, και ειδικά οι ΗΠΑ τηρούν έως τώρα εξοργιστικά ουδέτερη στάση, ενώ αν στην θέση της Αλβανίας ήταν η Ελλάδα, θα μας είχαν πιέσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει και με “απειλές”.         

Τρέμουν οι Αλβανοί την απόκτηση F-35 από την Ελλάδα

Ιδιαίτερη μνεία κάνουν τα αλβανικά ΜΜΕ, στην σίγουρη απόκτηση από την χώρα μας, των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35, και ο λόγος είναι ότι αυτά τα αεροσκάφη δεν θα τα παραλάβουν οι “φίλοι” Τούρκοι, όσο είναι στην εξουσία το ΑΚΡ και ο Ερντογάν.

Μια παροιμία του σοφού λαού μας έλεγε ότι “ ο φόβος φυλάει τα έρμα”, και αυτό φαίνεται να ισχύει και για τους Αλβανούς, που συμπεριφέρονται με φασισμό και βία στον Έλληνα Βορειοηπειρώτη Φ.Μπελέρη.   

“Η Ελλάδα  ετοιμάζεται να αγοράσει ένα μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων που έχει αναπτυχθεί από τις ΗΠΑ, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην αντικατάσταση διαφόρων μοντέλων αεροσκαφών.

Το αεροσκάφος Martin F-35 Lightning II διακρίνεται για τις τεχνολογίες stealth που ενσωματώνει, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό από τα ραντάρ. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα πληροφορικής και επικοινωνίας που επιτρέπουν την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων με άλλα αεροσκάφη και συστήματα εδάφους.

Το F-35 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Το F-35A είναι η συμβατική έκδοση απογείωσης και προσγείωσης.

Το F-35B είναι το μοντέλο κάθετης απογείωσης και προσγείωσης και το F-35C είναι η έκδοση του αερομεταφορέα. Κάθε έκδοση έχει κάποιες μοναδικές διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά της για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των διαφόρων κλάδων των ενόπλων δυνάμεων που τη χρησιμοποιούν.

Αν και το F-35 είναι ένα από τα πιο προηγμένα αεροσκάφη στον κόσμο, έχει επίσης επικριθεί για το υψηλό κόστος ανάπτυξης και παραγωγής, καθώς και για διάφορα τεχνικά προβλήματα.

Όμως τα τελευταία δύο χρόνια, το F-35 έχει υποστεί αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του TR-3 που παρέχει την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ για την υποστήριξη νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων νέων συστημάτων αισθητήρων, περισσότερων όπλων μεγάλης εμβέλειας, βελτιωμένων ηλεκτρονικών λειτουργιών μάχης, και άλλα ισχυρή, σύνθεση δεδομένων και αυξημένη διαλειτουργικότητα μεταξύ πλατφορμών.

Το F-35 Lightning II είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς που διαθέτει πολλά εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά”, καταλήγουν τα αλβανικά ΜΜΕ που βλέπουν ότι η χώρα μας αποκτά πλέον τρομερή δύναμη όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά και στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...