Βόρεια Ήπειρος

Κατσίφας: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του – Ένα μεγάλο "γιατί" από τους γονείς του-Εικόνες, Βίντεο

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στους Βουλιαράτες από τις πάνοπλες αλβανικές δυνάμεις, Renea, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Για τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφυγε ποτέ από κοντά τους, όμως, εδώ και έναν χρόνο, ο Γιάννης και η Ευανθία Κατσίφα ζουν τον δικό τους Γολγοθά.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι περιμένει με αγωνία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τις Αλβανικές Αρχές, προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο προχώρησαν στη δολοφονία του γιου τους, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του ThessToday.gr, η μητέρα του Κατσίφα με δάκρυα στα μάτια λέει:

“Θέλω να δικαστούν όλοι. Να πληρώσουν το τίμημα του παιδιού μου. Να αθωωθεί το παιδάκι μου, ο λεβέντης μου”.

https://youtu.be/fPWGwvmcghg

Από τη μεριά του ο πατέρας του Κατσίφα αναρωτιέται για τη δολοφονία του γιου του λέγοντας: “Γιατί τον σκότωσαν; Ποιος ο λόγος;“.

Οι γονείς του δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον άδικο και βίαιο θάνατο του. Για να νιώθουν την παρουσία του γιου τους συνεχώς, έχουν γεμίσει το σπίτι με φωτογραφίες του.

Ειδικότερα, πάνω στο κρεβάτι του έχουν βάλει μία φωτογραφία του, ενώ ακριβώς από πάνω υπάρχει ένα μεγάλο κάδρο με πολλές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου.

Επίσης, στους τοίχους δίπλα από το κρεβάτι υπάρχει η ελληνική σημαία, καθώς και τα στρατιωτικά του ρούχα.

Δείτε και το βίντεο:

https://youtu.be/e3OQ1g7s5kE

Να θυμίσουμε ότι ο Σάββατο (26.10.2019) θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Προκαλούν οι Αλβανοί εξτρεμιστές
Με ανάρτηση τους σε “πατριωτική” ιστοσελίδα, όπως τη χαρακτηρίζουν, γράφουν:

“Στις 26 Οκτωβρίου (σ.σ. Σάββατο) θα έρθουν στην Αλβανία Έλληνες εξτρεμιστές για το μνημόσυνο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα. Σας καλούμε για μπλόκο στην Κακαβιά. Όποιος θέλει στις 26 Οκτωβρίου. Θα γίνει η διαδήλωση. Καλούμε κάθε πατριώτη. Μπλόκο στους Έλληνες εξτρεμιστές που θέλουν να μπουν στην Αλβανία. Διαδώστε το”.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ