Βόρεια Ήπειρος

Σε εξέλιξη σχέδιο εθνοκάθαρσης της μειονότητας από τα Τίρανα: «Να κατέβουν οι Ελληνικές σημαίες από τους Βουλιαράτες» - «Τρομοκράτης ο Κατσίφας»


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Αλβανικών ΜΜΕ, που σε συνεργασία με το καθεστώς του Ε. Ράμα, προσπαθούν να αμαυρώσουν την μνήμη του Κ. Κατσίφα.

Ο στόχος είναι διττός. Αφενός να τρομοκρατηθεί η Εθνική μειονότητα και αφετέρου, θέλουν να μειώσουν την αυτοθυσία του εθνομάρτυρα, καθώς η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα από ότι θα περίμεναν κάποιοι στα Τίρανα.

H επιχείρηση αποδόμησης της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται. Έφθασαν στο σημείο να τον παραλληλίσουν με μέλος του ISIS!

«Οι άνθρωποι που τον βρήκαν νεκρό, είπαν ότι ο Κατσίφας ήταν ένας χαμογελαστός νεκρός. Αυτό το φαινόμενο το συναντάμε μόνο σε ισλαμιστές του ISIS που έχουν αυτοκτονήσει» μεταδόθηκε σε ντοκιμαντέρ του ABC Αλβανίας.

Την ίδια στιγμή, πρώην σύμβουλος του Σαλί Μπερίσα τραβάει κι άλλο το σχοινί. Ο Αγκίμ Νέσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ να υποσταλεί η ελληνική σημαία στο χωριό του Κωνσταντίνου.

Ξεκάθαρος ο στόχος των Αλβανών. Θέλουν να μην υπάρχει το ελληνικό στοιχείο στα χωριά. Ο σταυρός φοβίζει τους Αλβανούς.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

«Ο γιος μας δεν ήταν τρομοκράτης». «Τρομοκράτες είναι αυτοί που θέλουν να μας χώσουν τον φόβο. Να είμαστε υπό… είναι όλος ο κόσμος φοβισμένος» λέει ο Γιάννης Κατσίφας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ-ΡΑΜΑ

Στις προκλητικές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα να καταργηθεί ο εορτασμός του "Όχι" στη Βόρεια Ήπειρο και ότι ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν καλοστημένο σχέδιο για να αναδειχθεί θέμα "Βορείου Ηπείρου", απάντησε ο πατέρας του ομογενούς που σκοτώθηκε από αλβανικά πυρά ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ενώ έδωσε και πληρωμένη απάντηση και στον Ε. Ράμα

"ποιος είσαι εσύ κύριε Ράμα που θα αμαυρώσεις την προσωπικότητα του παιδιού μου και την προσωπικότητα όλου του Ελληνισμού; Ποιος είσαι εσύ ωρέ τέρας της φύσεως, γαϊδούρι της κυβερνήσεως, αλλόθρησκε γεννίτσαρε τουρκόσπορε".

ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...