Βόρεια Ήπειρος

Η αλβανική αστυνομία καταδιώκει Βορειοηπειρώτη - Πήγαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία και ο 35χρονος πυροβόλησε στον αέρα - (Αποκλειστικές εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10πμ 35χρονος Βορειοηπειρώτης από το Βουλιαράτη πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην περιοχή. Στην συνέχεια διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων "Rinea" και στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα, αναφέρει το himara.gr

Οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται για την ζωή του νεαρού συγχωριανού τους καθώς θεωρούν πως οι Αλβανοί αναζητούν εξιλαστήριο θύμα. Αυτό δείχνει και η εμπλοκή των ειδικών δυνάμεων της χώρας.

Η προβοκάτσια των αλβανικών ΜΜΕ έκανε την δουλειά της. Κάθε χρόνο στην επέτειο του ΟΧΙ τα χωριά της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία στολίζουν τους δρόμους με την ελληνική σημαία.

Το γεγονός αυτό τα αλβανικά μέσα το προβάλουν ως πρόκληση κατά της Αλβανίας με αποτέλεσμα να ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη αλλά και την αστυνομία.

Tι μεταδίδουν τα Αλβανικά ΜΜΕ:

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από αναγνώστη του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ από το σημείο της έντασης:

Oι Αλβανοί όπως φαίνεται ενοχλούνται από την παρουσία των Ελλήνων της Β. Ηπείρου. Το ελληνικό δημοτικο σχολείο «Ομηρος» στη Χειμάρρα της Αλβανίας, πραγματοποίησε την σχολική γιορτή του για την 28η Οκτωβρίου την Παρασκευή το πρωί.

Ετσι, μικροί μαθητές στο 9τάξιο σχολείο τραγούδησαν για να τιμήσουν τους ήρωες της Ελλάδας και σκόρπισαν συγκίνηση.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9d4ngf0PN94

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ