Εθνικά θέματα

Αρχηγός ΓΕΣ: Σε διαθεσιμότητα ο Συνταγματάρχης που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του Συνταγματάρχη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, υπηρετούσε στο ΓΕΣ και συνελήφθη το τελευταίο 24ωρο από την ΕΛΑΣ, έχοντας στην κατοχή του χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, έδωσε εντολή προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία διαθεσιμότητας του αξιωματικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις επόμενες ώρες ο Συνταγματάρχης αναμένεται να βρεθεί εκτός στρατεύματος με διαθεσιμότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...