Εθνικά θέματα

Δένδιας: Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων του Noratlas

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, βρέθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στο Στρατόπεδο «Αποστολάκη», στο Μάλεμε Χανίων, όπου επισκέφθηκε την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Χανίων, Σέβη Βολουδάκη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του Α/Φ Noratlas στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974 και στη συνεχεία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο τους.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε τον τάφο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπου κατέθεσε λουλούδια στη μνήμη του. Μάλιστα ο κ. Δένδιας με ανάρτησή του στο X τόνισε πως «η στερνή, η πιο ιερή μορφή της πολιτικής θεωρίας είναι η πράξη», υποστήριζε ο Νίκος Καζαντζάκης, και συνέχιζε: «Ένας μονάχα δρόμος οδηγεί στην εκπλήρωση του χρέους: ο ανήφορος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ένας άλλος μεγάλος Κρητικός, ο Κώστας Μητσοτάκης, πορεύτηκε με αυτές τις βασικές αρχές και αξίες. Υπηρέτησε την πατρίδα και το λαό μας. Επέμενε, δε, μέχρι τέλους, και με μοναδική συνέπεια, να δίνει μάχες, προκειμένου η πολιτική ορθότητα να γίνει η ορθή πολιτική για τη χώρα. Λίγες σκέψεις και λίγα λουλούδια στη μνήμη του, με αφορμή τη σημερινή μου επίσκεψη στα Χανιά, που τόσο αγαπούσε».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...