Εθνικά θέματα

Η Ελλάδα δεν σκοπεύει να αγοράσει μεταχειρισμένα άρματα μάχης Leopard 2Α4 από το απόθεμα του Στρατού της Ελβετίας

Σε απάντηση σχετικής Ερώτησης του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επί του παρόντος δεν έχει προσδιοριστεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ειδικότερη επιχειρησιακή αναγκαιότητα προμήθειας μεταχειρισμένων αρμάτων μάχης Leopard 2Α4 και συναφώς δεν προβλέπεται αντίστοιχο εξοπλιστικό πρόγραμμα στον προσεχή εξοπλιστικό προγραμματισμό.

Σε κάθε περίπτωση πάγια προτεραιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι η προμήθεια των αναγκαίων για την Άμυνα της Χώρας οπλικών συστημάτων, κατόπιν μελετών και εισηγήσεων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαλκάνια 0

Τι του σφύριξε ο Πούτιν; Σέρβος πρόεδρος: Όλες οι χώρες προετοιμάζονται για πόλεμο, το μόνο ερώτημα είναι με ποια πλευρά θα είναι κάθε χώρα

Είμαστε στα πρόθυρα στρατιωτικής σύγκρουσης Ευρώπης-Ρωσίας ενώ Κίνα και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για αντιπαράθεση στην...