Εθνικά θέματα

Μπερίσα: SPAK και Αστυνομία οργάνωσαν τη σύλληψη του Μπελέρη - Πλήρωσαν τον μάρτυρα με μυστικά κρατικά κονδύλια


Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, καλεσμένος σε εκπομπή, όπου συζητήθηκε το θέμα της ιδιωτικοποίησης του πρώην αθλητικού συλλόγου Παρτιζάνι, μίλησε και για το ζήτημα Μπελέρη. Ο Μπερίσα δημοσίευσε ένα σοβαρό γεγονός που δείχνει πώς η Κρατική Αστυνομία και το SPAK οργάνωσαν τη σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη.

Ο Μπερίσα κατήγγειλε στο στούντιο τη σκευωρία που οδήγησε τον Μπελέρη στη φυλακή, χωρίς στοιχεία, δύο ημέρες πριν από τις τοπικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

«Ο Ράμα υποβιβάζει σε ακραίο βαθμό το εισαγγελικό όργανο. Θέλω να ενημερώσω τους Αλβανούς απόψε για κάποιες αλήθειες σχετικά με το πρόβλημα του Μπελέρη.» δήλωσε ο Μπερίσα και στη συνέχεια διάβασε το μήνυμα με την καταγγελία:

«Κύριε Μπερίσα, θέλω να σας ενημερώσω ότι το άτομο που χρησιμοποιήθηκε από την Κρατική Αστυνομία για να πραγματοποιήσει την ενέργεια εναντίον του (Μπελέρη), τη διαφθορά εναντίον του Φρέντη Μπελέρη, πληρώθηκε με 700 χιλιάδες λεκ (7.000 ευρώ). Η πληρωμή έγινε από το Ειδικό Μυστικό Ταμείο της Κρατικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του SPAK, για αποστολή σε δίκη της ποινικής δίωξης υπ' αριθμόν 111 του 2023, υπόλογο για τον Μπελέρη... και το πρόσωπο αυτό ονομάζεται Αρσέν Ράμα.

Σκάνδαλο διέπραξαν αρχηγοί της τοπικής και κεντρικής αστυνομίας. Ο Διευθυντής της Αυλώνας, Ermal Muçaj, και ο Διευθυντής του Τμήματος Εγκληματικής Αστυνομίας, Neritan Nallbati, ενήργησαν αντίθετα με τον νόμο για την Κρατική Αστυνομία και τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διαχείριση του μυστικού ταμείου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...