Εθνικά θέματα

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των ΕΔ στον Έβρο και στην Ροδόπη

Συγκεκριμένα και συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, αντάλλαξε ευχές:

  • Στην Γέφυρα Κήπων του Έβρου, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου του, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στο Προγεφύρωμα Πετάλου.
  • Στις Πλαγιές, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου «ΣΤΡΤΗ (ΠΒ) ΚΟΝΤΣΑΛΑΚΗ Γ.», καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στο «Τόξο Λαγυνών».
  • Στον Μαύρο Όγκο, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου του, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή του Αμορίου.
  • Στο Διδυμότειχο, με τον Διοικητή και το προσωπικό της XVI Mηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
  • Στις Καστανιές, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου 1, της FRONTEX, της Συνοριοφυλακής, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην «Πράσινη Πόρτα».
  • Στην Νέα Σάντα Ροδόπης, με τον Διοικητή και το προσωπικό του 1ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων (1ος Λ/ΒΕΚΕΕΔ).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του και απευθυνόμενος στο σύνολο του προσωπικού, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και προσωπική, επαγγελματική πρόοδο σε αυτούς και τις οικογένειές τους, τόνισε ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στις Μονάδες του Έβρου, και εξήρε το αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό και το υψηλό ηθικό τους.

Τέλος και αναφερόμενος στις προκλήσεις και στις απειλές που αντιμετώπισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις κατά τα προηγούμενα έτη και ειδικά τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο, επισήμανε ότι απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση και διαρκής επαγρύπνηση, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα του προσωπικού και των μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Ψήνεται" κλιμάκωση! “Μακελειό” για Aμερικανούς από ιρανικό drone στη Συρία-Απάντηση των ΗΠΑ με σφοδρές αεροπορικές επιδρομές

Η επίθεση και η απάντηση των ΗΠΑ απειλούν να ανατρέψουν τις πρόσφατες προσπάθειες για αποκλιμάκωση των εντάσεων στην...