Εθνικά θέματα

Παναγιωτόπουλος: Θα κάνω ΕΔΕ στην ΕΥΠ για τη φερόμενη παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αλλά… ξέχασα, δεν είναι δική μου

Χαλαρός και ευδιάθετος ήταν ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής που έγινε στο Πεντάγωνο κι έτσι οι συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Εθνικής Άμυνας βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για το ενδεχόμενο να παρακολουθούνταν το κινητό τηλέφωνο του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν απέκλεισε τίποτα, προσθέτοντας παράλληλα όμως ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, ούτε είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του.

Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος δεν είναι βέβαιος εάν όλες αυτές οι παρακολουθήσεις που φέρεται να πραγματοποιήθηκαν, έγιναν από την ΕΥΠ ή κάποιο άλλο κέντρο. «Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να ήταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο» τόνισε χαρακτηριστικά και μετά πρόσθεσε αστειευόμενος: «θα κάνω ΕΔΕ (σ.σ. Ένορκη Διοικητική Εξέταση) στην ΕΥΠ. Αλλά ξέχασα, δεν είναι δική μου, δεν ανήκει σ’ εμένα…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ