Εθνικά θέματα

Δήμαρχος Σουφλίου: "Η μετακίνηση της 7ης Ταξιαρχίας πλήττει εθνικά και οικονομικά την περιοχή μας"

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε μπροστά στο χώρο του μνημείου των Ηρώων, απέναντι από το Πολύκεντρου Τυχερού, ολοκληρώθηκε ανοιχτή συνάντηση για να συζητηθεί το γεγονός που αφορά το κλείσιμο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα, όπως αναφέρει το e-evros.gr.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Καλακίκος Παναγιώτης εξέφρασε ξεκάθαρα από την αρχή του λόγου του πως "εγώ πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τον Αξιωματικό που θα παραδώσει την σημαία", επίσης ανέφερε πως "εμείς σαν ακρίτες δεν θα θέλαμε (εγώ προσωπικά) να είμαστε σε αυτή την θέση". Παράλληλα τόνισε και φώναξε πως "Σε όλους αυτούς τους υπευθύνους πριν αναλάβουν την ευθύνη, πριν βάλουν την υπογραφή τους, θα τους πω...πως ξέχασαν τον Μάρτιο; Όταν αυτό το στρατόπεδο έδωσε σε 24ωρου βάσεως απέρριψε τις μεγάλες μάζες μεταναστών;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με σθένος και αγάπη για την περιοχή του φώναξε πως "Προέχει η ασφάλεια και η ασφάλεια της χώρας δεν συζητείται! Αυτό το μήνυμα θα πρέπει να βγει από το ακριτικό Τυχερό!"

"Να είστε σε ετοιμότητα" παροτρύνει ο δήμαρχος Σουφλίου γιατί "ο αγώνας  να ξέρετε σήμερα αρχίζει"... " Τα συμβάντα του Μαρτίου με καλούν να είμαι δίπλα στο στρατό!"

Έκλεισε τον λόγο του με την φράση πως "Η ιστορία της 7ης Ταξιαρχίας πρέπει να αναδειχθεί" σε αυτούς που θέλουν και πάρουν την ιστορική και μη σωστή απόφαση να κλείσει ή να υποβαθμιστεί η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία στον Προβατώνα του Έβρου.

Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Δαρούσης με τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Τυχερού Γιώργο Δουκαλέτση, οι κυβερνητικοί βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Τάσος Δημοσχάκης (ο Σταύρος Κελέτσης δεν παρέστη και έστειλε εκπρόσωπο του αφού ήταν στον αγιασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης), ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Δελησταμάτης. Επίσης παρέστησαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης ως Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ, ο Σπύρος Δέδογλου ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωποι των Αποστράτων, ο Πρόδρομος Φωτακίδης των Αποστράτων Έβρου και Κώστας Βουζουνίδης των Αποστράτων Ροδόπης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...