Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Τούρκος απόστρατος: Υπάρχουν 3.000 νησιά στο Αιγαίο και η Ελλάδα δεν μπορεί να τα προστατεύσει όλα

Η Τουρκία δεν έχει να χάσει τίποτε άλλο από έναν πόλεμο με την Ελλάδα παρά μόνο να πάρει εδάφη, αναφέρει τούρκος απόστρατος του ναυτικού Σεμίχ Τσετίν, τονίζοντας πως ο σύγχρονος ελληνικός πολιτικός χάρτης δημιουργήθηκε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα πέσει η κυβέρνηση»

«Υπάρχουν τρεις χιλιάδες ελληνικά νησιά στο Αιγαίο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να τα προστατεύσει όλα» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τσετίν.

Στη συνέχεια, θέτει το ερώτημα: «Γιατί να ασχοληθούμε με Χίο, Λήμνο και Μυτιλήνη»;

Και απαντάει ο ίδιος: «Υπάρχουν εκατοντάδες νησιά στα οποία μπορεί να σηκωθεί η σημαία ακόμη και με μία ομάδα από αυτούς που παίζουν παιχνίδια στα καφενεία. Σκεφτείτε τους τίτλους. Η Τουρκία σε μία νύχτα κατέλαβε 15 ελληνικά νησιά. Θα πέσει η κυβέρνηση».

Η Ελλάδα «θα χάσει εδάφη»

Ο Σεμίχ Τσετίν αναφέρει επίσης, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, ότι «Η Ελλάδα από τη μέρα που απέκτησε την ανεξαρτησία της μέχρι σήμερα έφτασε στο σημερινό πολιτικό της χάρτη χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα. Αλλά πλέον η θάλασσα τελείωσε».

Και προσθέτει: «Δεν απέμεινε τίποτε στην Ελλάδα για να πάρει πια. Η Τουρκία είναι με την πλάτη στον τοίχο. Από τώρα και μετά, σε πόλεμο που θα ξεσπάσει, η Ελλάδα είναι που θα χάσει εδάφη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ