Εθνικά θέματα

Παναγιωτόπουλος από Καστελόριζο: Λέτε να βουτήξω να πάω απέναντι; Είναι μόλις 6 ν.μ.

Σύμφωνα με την στήλη "Βηματοδότης" της γνωστής εφημερίδας "το Βήμα" στο ακριτικό Καστελλόριζο, κάπου στο λιμάνι ειπώθηκαν ενδιαφέρουσες ατάκες στις κουβέντες ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο (τότε βρισκόταν στο νησί με την ευκαιρία της επετείου της απελευθέρωσης του) και στους κατοίκους, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Καστελλορίζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 'Βηματοδότης' αναφέρει: 

Ο υπουργός φαινόταν εκείνο το πρωί, να «έβραζε μέσα στο κοστούμι του», την ώρα που αγνάντευε τη θάλασσα και σε κάποια στιγμή γύρισε και είπε κάτι στους συνομιλητές τους αφήνοντας τους όλους άφωνους: «Λέτε να βουτήξω και να ξεκινήσω για απέναντι να δούμε τι θα γίνει; Είναι μόλις 6 ν.μ.».

Και η στήλη συνεχίζει:  Και αμέσως ήρθαν στη μνήμη οι δηλώσεις του Ακάρ για το Καστελλόριζο ότι μπορούν δήθεν να έρθουν οι τούρκοι στρατιωτικοί κολυμπώντας. Δεν ξέρω εάν κάποια στιγμή ο υπουργός Άμυνας το επιχειρήσει να πάει κολυμπώντας απέναντι, ξέρω όμως ότι έχει έτοιμο τον σχετικό εξοπλισμό (του το πρόσφερε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κολύμβησης). Και εάν τελικά το αποφασίσει και πάει κολυμπώντας απέναντι σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον ο Ακάρ και τα μούτρα που θα κάνει, βλέποντάς τον Έλληνα υπουργό να ξεπροβάλλει, με πλήρη κολυμβητικό εξοπλισμό, μέσα από την θάλασσα.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο Καστελλόριζο συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 79ης επετείου από την απελευθέρωση της Μεγίστης (Καστελλόριζο).

 

 

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τη οποία ενοχλήθηκαν τα τουρκικά ΜΜΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ