Εθνικά θέματα

Κώστας Υφαντής: Ουδετερότητα στα Ελληνοτουρκικά και στήριξη στο Κυπριακό από τον πρόεδρο Πούτιν

Ουδετερότητα στα Ελληνοτουρκικά και στήριξη στο Κυπριακό από τον πρόεδρο Πούτιν στην χθεσινή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργό με τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο καθηγητής Διεθνών σχέσεων Κώστας Υφαντής σχολιάζει την ρεαλιστική θέση που πήρε ο Πρόεδρος Πούτιν στον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά Τονίζει μεταξύ άλλων ο καθηγητής ότι η Ρωσία έχει τα δικά της συμφέροντα στην περιοχή και μια περίεργη σχέση συμμαχιών και συγκρούσεων με την Τουρκία και η θέση αυτή ήταν αναμενόμενη από την Ελληνική πλευρά Μια Ελληνική πλευρά που θέλει λειτουργικές σχέσεις με την Μόσχα και δεν είχε πολύ μεγάλες προσδοκίες από την χθεσινή συνάντηση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...