Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

''Σκύλιασαν'' οι Γερμανοί: ''Η Ελλάδα δημιουργεί άξονα κατά της Τουρκίας''

Έχουν ''σκυλιάσει'' οι Γερμανοί κατά της Ελλάδας. Επί καθημερινής βάσεως πλέον υιοθετούν την τουρκική ρητορική κατά της χώρας μας, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μισούν τη πατρίδα μας!

Αρχικά είχαμε το άρθρο-σοκ των Γερμανών για την αγορά Rafale. Όπως είχε αποκαλύψει το Πενταπόσταγμα, το γερμανικό ΜΜΕ Tagesschau είχε αναφέρει τα εξής: ''Η Ελλάδα αισθάνεται ότι απειλείται από την Τουρκία και εξοπλίζεται συνεχώς. Η Αθήνα αποφάσισε να δαπανήσει 10 δισ. εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η Ελλάδα πριν λίγα χρόνια βρισκόταν σε μνημόνια, ενώ τώρα ελέω πανδημίας και πάλι η Αθήνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ενώ έχουν ένα βουνό χρέους, θέλουν όπλα. Οι Γάλλοι στηρίζουν ξεκάθαρα την Ελλάδα, ενώ ο πληθυσμός της, παρά τα προβλήματα, θέλει να ενισχυθούν οι ΕΔ'', αναφέρει το άρθρο. 

Την ''σκυτάλη'' των προκλήσεων πήρε τώρα η γερμανική Welt. Αυτή την φορά, ενοχλήθηκαν με το ''Philia Forum'' που διοργάνωσε το ΥΠΕΞ.  Στη συνάντηση που έλαβε χώρα χθες, συμμετείχαν συνολικά επτά χώρες, τρεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ελλάδα, Κύπρος και Γαλλία) και τέσσερις Αραβικές (Αίγυπτος, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.) 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθήνα είναι ιδαίτερα ικανοπιημένη με το αποτέλεσμα, καθώς στο ανακοινωθέν της πρώτης αυτής συνάντησης, έχει «σαφείς αναφορές στο Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο της Θάλασσας και την αποχή από απειλές ή χρήση βίας».

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό οι αναφορές αυτές φωτογραφίζουν καταδίκη της ως τώρα συμπεριφοράς και στάσης της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και ιδίως στο Αιγαίο και το Κυπριακό.  

 

Αντίδραση Γερμανών  - Τι αναφέρει η Welt  


 
''H Eλλάδα μαζί με άλλες χώρες συμμαχούν κατά της Τουρκίας! Μπορεί αυτές οι χώρες να αποκάλεσαν ''Φόρουμ Φιλίας'' τη συνάντηση,  αλλά στην πραγματικότητα πήραν αποφάσεις εναντίον μίας χώρας, της Τουρκίας Με λίγα λόγια δημιουργείται μία συμμαχία ενάντια στην Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή'', αναφέρουν οι Γερμανοί. 

Άρθρο που θα ''ζήλευε'' και το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ''Aναντολού''. Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι Γερμανοί;
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ