Εθνικά θέματα

Μεγάλη ενόχληση των Τούρκων από την κοινή εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων Ελλάδας & Αρμενίας

“Η Ελλάδα η οποία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρεται πως στον 7ο αμφίβιο λόχο (Ζ ΜΑΚ ;) που βρίσκεται στην Αθήνα εκπαίδευσε ομάδα ειδικών δυνάμεων 60 ατόμων της Αρμενίας. Μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων της Αρμενίας στο πλαίσιο του προγράμματος κοινής εκπαίδευσης και της παρούσας διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας”, υπό την αιγίδα του γενικού επιτελείου της Ελλάδας εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο στην περιοχή Νέα Πέραμος της Αθήνας”, αναφέρει .

“Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της εφημερίδας Μπιρλίκ, η οποία εκδίδεται στην Δυτική Θράκη, από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής υπό τον συντονισμό της διακλαδικής διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αρμενίας. Αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ο ελληνικός στρατός πραγματοποίησε διήμερη εκπαίδευση σε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευσης σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών, αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

“Η Ελλάδα ενώ εφαρμόζει βία σε βάρος των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα, παρέχει εκπαίδευση σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως στο στρατόπεδο του Λαυρίου όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Το στρατόπεδο στο οποίο υπάρχουν πολλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων βρίσκεται στα 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και παρά τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας ακόμη δεν έχει κλείσει”, καταλήγει η τουρκοφυλλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ