Παναγιωτόπουλος
Εθνικά θέματα

Στο Βερολίνο ο Παναγιωτόπουλος για την Άτυπη Σύνοδο υπουργών Άμυνας της ΕΕ

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για να συμμετάσχει στην Άτυπη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ η οποία θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Αυγούστου στη γερμανική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην Άτυπη σύνοδο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εξατασθούν βασικά θέματα όπως η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και οι τρέχουσες εξελίξεις στη Λευκορωσία.

Τον Έλληνα υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο έχουν ζητήσει να συναντήσουν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ και η Γερμανίδα ομόλογός του, Αννεγκρέτ Κραμπ–Καρενμπάουερ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί