Εθνικά θέματα

Παρών στην εκδήλωση για την επέτειο απελευθέρωσης της Λέσβου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε «ηχηρό παρών» στην εκδήλωση για την επέτειο απελευθέρωσης της νήσου Λέσβου, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, στην παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων και στις υπόλοιπες τιμητικές τελετές.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στη Μυτιλήνη, όπου και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις, προς τιμήν της επετείου συμπλήρωσης 107 ετών από την απελευθέρωση της Λέσβου.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, παρέστη ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της νήσου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων και παρακολούθησε παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. Ακολούθως, επισκέφθηκε το Παράκτιο Περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού Τ/Κ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», καθώς και το Πλωτό Λιμενικού Σώματος 618, όπου χαιρέτησε το προσωπικό των πληρωμάτων.

Επίσης, παρέστη στην ετήσια εκδήλωση για την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της νήσου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και επισκέφθηκε την έκθεση με τη συλλογή του Παύλου Κουντουριώτη, που φιλοξενείται στο φουαγιέ του Θεάτρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ