Εθνικά θέματα

«Εισβολή» Γερμανών κολυμβητών σε βάση των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησί του Αιγαίου!

Μέγα θέμα που έχει κρατηθεί μυστικό, έχει προκύψει για τις ΕΔ, με την είσοδο δύο Γερμανών πολιτών σε βάση νησιού του Αιγαίου!!!
Οι δύο Γερμανοί ισχυρίστηκαν ότι μπήκαν στη βάση…κολυμπώντας!

Πριν μερικές ημέρες ένα ζευγάρι Γερμανών εντοπίστηκε εντός βάσης καυσίμων σε νησί του Αιγαίου. Ο εντοπισμός τους ήταν τυχαίος, από στρατεύσιμο της βάσης!

Τους ρώτησε ποιοι είναι και τι κάνουν κι εκείνοι του απάντησαν στα αγγλικά ότι κολυμπούσαν ανοιχτά της βάσης!
Είχαν ξεκινήσει ,όπως είπαν από έναν όρμο που βρίσκεται περίπου 2 χλμ. μακριά κι επειδή κουράστηκαν βγήκαν στη βάση!
Το περίεργο είναι ότι θα μπορούσαν να είχαν κολυμπήσει μερικά μέτρα ακόμη και να έχουν βγει σε χώρο εκτός της στρατιωτικής περιοχής.

Στη μονάδα σήμανε συναγερμός και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Οι δύο Γερμανοί φορούσαν τα μαγιό τους και δικαιολογήθηκαν υποστηρίζοντας ότι δεν κατάλαβαν πως ξανοίχτηκαν στη θάλασσα και αναγκάστηκαν να βγουν στο χώρο της βάσης! Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό να τους παραλάβει και από την ταυτοποίηση που έγινε προέκυψε ότι το ζευγάρι των Γερμανών έχει σχέση με ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο προσφυγικό.

Προφανώς αυτό που περνά από το μυαλό όλων είναι τι θα συνέβαινε αν δεν επρόκειτο για “δύο απλούς κολυμβητές”, όπως τελικά παρουσιάστηκαν οι δύο Γερμανοί.  Το αναφέρουμε, γιατί ουδείς από το προσωπικό της βάσης έχει πειστεί ότι κατόρθωσαν να φθάσουν κολυμπώντας στην περιοχή.

Δεν αναφέρουμε ούτε το νησί, ούτε καν το Όπλο για ευνόητους λόγους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ηγεσία έχει ενημερωθεί για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ