Εθνικά θέματα

«Πόρτα» σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους: Τους απαγόρευσαν να καλύψουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Η αστυνομία απαγόρευσε σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους να καλύψουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πέλλα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο απαγόρευσαν στους δημοσιογράφους του Free Europe Radio, μέσου ενημέρωσης με κεντρικά γραφεία στην Πράγα και τα Σκόπια, να καλύψουν την κεντρική συγκέντρωση.

Οι δημοσιογράφοι όταν έδειξαν τα διαβατήριά τους στον αστυνομικό που έκανε τον έλεγχο αρκετά μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πέλλας τους απαγορεύτηκε η είσοδος και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Ο αστυνομικός που τους έλεγξε τους είπε πως δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια τους στο συλλαλητήριο ενώ επεσήμανε πως δεν είχαν διαπιστεύσεις.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το συλλαλητήριο της Πέλλας καλύφθηκε από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του πλανήτη, μέχρι και από την ιαπωνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...