Εθνικά θέματα

Εκτός από τους «αετούς» από την Αλβανία υπάρχει και ο πραγματικός ελληνικός στρατός (βίντεο)

Επειδή τις τελευταίες ώρες όλοι έχουν “ξεθάψει” φωτογραφίες χρόνων από ελληνικά στρατόπεδα με στρατιώτες με συμπεριφορές ανάλογες μ΄ αυτές των νεοσύλλεκτων στο Μεσολόγγι, να επισημάνουμε ότι όλοι μας “ξυπνήσαμε” και αφυπνιστήκαμε πολύ αργά.

Όμως δεν είναι αυτή η εικόνα των ελληνικών στρατοπέδων και του Ελληνικού Στρατού και δεν πρέπει ν΄ αφήσουμε μερικούς ανεγκέφαλους,φανατικούς και ανόητους να στέλνουν το λάθος μήνυμα. Η εικόνα του Ελληνικού Στρατού, είναι αυτή που θα δείτε στο βίντεο. Στρατόπεδο «Ανθυπολοχαγού Χαράλαμπου Παπαποστόλου» στ’ Αφάντου της Ρόδου όπου έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή.

Όταν έφτασε με βάση το τελετουργικό η στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, όλοι μαζί οι στρατιώτες, οι αξιωματικοί και οι παρευρισκόμενοι πολίτες είπαν τον εθνικό ύμνο, στιγμιότυπο το οποίο αποτύπωσε ο φακός της «Ροδιακής».

Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός κι όχι τα “παλικαράκια της φακής” στο Μεσολόγγι.

https://youtu.be/eZTuy8-mqLM

militaire.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ