Εθνικά θέματα

H Eλλάδα στους πιο χλιδάτους προορισμούς για τους Ρώσους

H Ελλάδα, πέρα από δημοφιλής χώρα για το σύνολο των Ρώσων ταξιδιωτών, φέρεται να είναι και κορυφαίος προορισμός για τη συγκεκριμένη αγορά ως προς τη δυνατότητα για πολυτελείς διακοπές, αφού, σύμφωνα με στοιχεία που μεταδίδει η Ένωση Ρώσων τουρ οπερέιτορ ATOR, έρχεται δεύτερη, μετά την Ιταλία, στις προτιμήσεις των πλούσιων Ρώσων.

Στην κατάταξη των 7 κορυφαίων προορισμών που προτιμούν οι πλούσιοι Ρώσοι για τις πολυτελείς διακοπές τους, ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μονακό, οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες. Σύμφωνα με την Mouzenidis Travel, στην τρέχουσα σεζόν το μέγιστο κόστος διακοπών στην Ελλάδα φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Ξεχωρίζοντας τις πιο ακριβές διακοπές από τη Ρωσία φέτος στη χώρα μας, η εταιρία αναφέρει τη διαμονή στο πεντάστερο Grecotel Mandola Rosa Suites & Villas στην Πελοπόννησο (1.500 ευρώ τη βραδιά). Δευτερη ακριβότερη επιλογή είναι το πεντάστερο Hotel Sani Asterias στη Χαλκιδική (7.000 ευρώ την εβδομάδα), το οποίο έχει επιλέξει ζευγάρι από τη Ρωσία για διαμονή που ξεπερνά τον 1 μήνα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται συνδυαστικό ταξίδι σε Σαντορίνη, Χαλκιδική και Κρήτη για διαμονή 1 εβδομάδας σε κάθε resort, με ιδιωτικές μεταφορές και εσωτερικές πτήσεις για 4 ενήλικες.

Η ICS Group ανέφερε πλήρες πακέτο διακοπών για 4 άτομα στην Κρήτη, με 14 διανυκτερεύσεις, με κόστος που ξεπερνά τα 22.000 ευρώ. Τα διπλάσια θα δαπανήσει ζευγάρι Ρώσων για διαμονή 2 εβδομάδων στην Ελλάδα, αναφέρει η εταιρία PAC GROUP.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...