Εθνικά θέματα

Η Μεγάλη Ρωσική Λιτανεία προς την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα ξεκίνησε σε πείσμα της πολιτικής συμμαχίας Ρωσίας-Τουρκίας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στον Ουρανό δεν υπάρχει η λέξη Διπλωματία= Διπλοπροσωπία αλλά η φράση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ= πνευματική συμμαχία.

Καλές είναι οι συμμαχίες και οι συμφωνίες αν αποσκοπούν στην ειρήνη και στον τερματισμό των πολεμικών συγκρούσεων βλ. ιδιότυπη συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας.

Αν όμως αυτές οι συμφωνίες είναι ΠΑΓΙΔΕΣ τότε το σκηνικό μπορεί να γίνει τρεις φορές χειρότερο και ο ηττημένος-ξεφτιλισμένος της συμφωνίας βλ. Ερντογάν να ξεσπάσει σε άλλους γείτονες βλ. Έλληνες.

Αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν οι Ρώσοι Πολιτικοί βλ. Πούτιν και για να έχουν μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τους αιώνια αφερέγγυους Τούρκους θα έπρεπε μέσα στα άτυπα πλαίσια αυτής της νέας ιδιόρρυθμης σχέσης να διασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα της Ορθόδοξης Ελλάδος που στο προπύργιο της στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ήρθε και προσκύνησε πρόσφατα ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ενώ η Τουρκία ανήκει στο ΝΑΤΟ μπορούν οι ρώσοι ηγέτες να επικαλεστούν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα να νοιαστούν για την Ελλάδα καθότι αυτή ανήκει στο αντίπαλο ΝΑΤΟ;

Αν το ισχυριστούν…

Τότε μπορούμε να ισχυριστούμε εμείς ότι και αυτοί είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Ορθόδοξοι και το μόνο που τους νοιάζει είναι να αυξήσουν τον αριθμό των ρώσων δισεκατομμυριούχων .

Φυσικά όλοι αυτοί της νέας νομενκλατούρας δεν έχουν καμία σχέση με τον πιστό Ορθόδοξο Ρωσικό Λαό που με γνήσιο Πατερικό Πνεύμα και μέσα από την δική του φτώχεια αφουγκράζεται την μεθοδευμένη ανέχεια του Έλληνα.

Τα αποκαλυπτικά αυτά γεγονότα μας πρόλαβαν και πρέπει να επικαλεστούμε άρθρο μας της 4 Ιουνίου 2016 με τον τίτλο:

¨ Ρώσος Στάρετς: Εμείς εδώ στην Κριμαία είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε το τελευταίο ψωμί μας με εσάς τους Έλληνες πριν σας δώσει ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ.¨

ΚΑΙ να δώσουμε και άλλα στιγμιότυπα αυτής της επίσκεψης.

¨Έλληνας κληρικός βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Κριμαία για να προσκυνήσει το Ιερό Σκήνωμα του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ του Ιατρού και Ομολογητού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως.¨

Σε ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που έγινε σε πόλη της Κριμαίας και συμμετείχαν 6 Ρώσοι κληρικοί και ένας ο Έλληνας δηλ. 7 ιερείς στο τέλος της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ όλο το ρωσικό εκκλησίασμα ήθελε να μεταλάβει των Αχράντων Μυστηρίων από τα χέρια του ¨Έλληνα παπά¨ ενώ είχαν βγει και άλλα ΘΕΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ αλλά και να πάρει αντίδωρο από το χέρι του Έλληνα.

Όταν ο Έλληνας Κληρικός ρώτησε του Ρώσους συναδέλφους του γιατί συμβαίνει αυτό πήρε την εξής απάντηση.

¨ -εδώ και σε ολόκληρη την Ρωσία στον πιστό και καταφρονεμένο Λαό από τον δαιμονικό υπαρκτό σοσιαλισμό των προηγούμενων χρόνων καθετί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι ΙΕΡΟ¨

¨-παρόλο που ταλαιπωρήθηκαν από τους κουμουνιστές γνωρίζουν από τους προγόνους τους αλλά και τους λιγοστούς Στάρετς που διέσωσαν την ΠΙΣΤΗ ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι στην Ελλάδα , εκεί βρίσκεται και αναπνέει και έχουν τέτοια αγάπη για την χώρα σας που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να πάρουν τις ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τα σπίτια τους και με λιτανεία-οδοιπορία ημερών να έρθουν και να τις καθαγιάσουν στα ΑΓΙΑ ΜΕΡΗ της ΑΓΙΟΤΟΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.¨

Κάπως έτσι…

Крестный ход в Кирове

https://youtu.be/m6C1QRvI9CU

Του είπαν και άλλα του Έλληνα Κληρικού που συνάδουν με τα σημερινά παράξενα ΔΡΩΜΕΝΑ.

Κάποια ανέφερα στο παραπάνω άρθρο μου.

Αλλά εδώ σταματώ από συγκίνηση.

Εν κατακλείδι η ευλογία των Ρώσων νεομαρτύρων και των άλλων Μεγάλων Αγίων Στάρετς είναι έκδηλη στο απλό πιστό λαό της Ρωσικής Γης ανεξάρτητα αν οι κοσμικές ηγεσίες τους παίζουν σε όλα τα ταμπλό.

Όμως η ανθρωπότητα θα δει ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ όταν οι ηγεσίες συντονιστούν με την συχνότητα του ΟΥΡΑΝΟΥ.

ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ προς το παρόν φευγαλέο και ουτοπικό αλλά ουδείς γνωρίζει τι έρχεται και τι ανατρέπεται παγκοσμίως από λεπτό σε λεπτό.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

S-350 Vityaz
Ένοπλες Συρράξεις 0

Παγκόσμια Πρωτιά: Το ρωσικό υπερόπλο S-350 κατέρριψε ουκρανικό αεροσκάφος σε αυτόματη λειτουργία-Είναι καλύτερο από τον Patriot; (Εικόνες)

Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε πως οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιτυχίες τους στην περιοχή της Αβντίικα, αφού...