Εθνικά θέματα

Στόχος «Εν Όψει» :Καταδίωξη «εχθρικής Φ/Γ» απο Υ/Β του ΠΝ στο Μυρτώο Πέλαγος… «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 3/16»! (φώτο)

Καταδίωξη εχθρικής Φρεγάτας από φίλιο Υποβρύχιο  του ΠΝ και αντιστρόφως , με ρεαλιστική απεικόνιση  στο Πλαίσιο της Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 3/16»!

-11

Η άσκηση  εκτελέστηκε στο Μυρτώο Πέλαγος από την 17 έως  18  Φεβρουαρίου  με την συνδρομή και του Ελικοπτέρου της Φρεγάτα  ΠΝ-26 (ΑΒ-212) που συμμετείχε στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο κατά του Υποβρυχίου !

3-20-1024x708

Στην Άσκηση που εκτελέστηκε με ρεαλισμό και σε συνθήκες μάχης πήραν μέρος το Υποβρύχιο ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ και η Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού Νικηφόρος Φωκάς !

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Η Φρεγάτα είναι ίδια που συμμετείχε στις Ασκήσεις στην νήσο Κίναρο  και  το ελικόπτερο του ΠΝ-26 πανομοιότυπο με αυτό  το ΠΝ-28 που συνετρίβη στο νησί με αποτέλεσμα  να χάσουν τη ζωή τους  το τριμελές πλήρωμα του Ελικοπτέρου  του ΠΝ !

SONY DSC

Το Ελικόπτερο της Φρεγάτας τύπου ΑΒ-212 συμμετείχε στο κυνήγι του Υποβρυχίου όταν κατά την διάρκεια της άσκησης οι ρόλοι άλλαξαν και το Υποβρύχιο αντιμετωπίστηκε ως εχθρικό από την Φρεγάτα  …Συμμετοχή στην Άσκηση είχε και το πλοίο  (αλιείας τορπιλών ΕΥΡΩΤΑΣ)!

πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ