Ε

ΕΣΘΟΝΙΑ

Η Δημοκρατία της Εσθονίας είναι χώρα της βορειοανατολικής Ευρώπης και μία από τις τρεις βαλτικές χώρες. Συνορεύει με τη Λετονία και τη Ρωσία.

Κόσμος 0

Εσθονός πρόεδρος: H πρωθυπουργός έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί μετά τις δοσοληψίες του συζύγου της στη Ρωσία

«Η απόφαση αυτή θα διέσωζε την αξιοπιστία της, αυτή του συζύγου της, τη λειτουργία της κυβέρνησης και την αξιοπιστία των επίσημων ανακοινώσεων της Εσθονίας»
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ένοπλες Συρράξεις 0

“Αεροπορική Θωράκιση του ΝΑΤΟ” : Αμερικανικά βομβαρδιστικά B-52 αναχαιτίστηκαν από Rafale κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων πάνω από τη Βαλτική

Η αεροπορική αστυνόμευση του ΝΑΤΟ είναι μια ισχυρή επίδειξη αλληλεγγύης μεταξύ των Συμμάχων καθώς χώρες με δυνατότητες...
στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί «πιο κοντά από ποτέ» στην διάσπαση των ρωσικών αμυνών!-Ξέμειναν από εφεδρείες οι Ρώσοι αποκαλύπτει η Εσθονία!

Στο Μπαχμούτ λέγεται πως σημείωσαν σημαντική πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, ανοίγοντας νέο δρόμο και ευκαιρίας επίθεσης...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ 14,5 δισ δολάρια τα επόμενα δέκα χρόνια από την "μικρή" Εσθονία για να μπορεί να αντιμετωπίσει την "Ρωσική αρκούδα"

Η υποστήριξη της Εσθονίας στην Ουκρανία έχει ξεπεράσει το 1% του ΑΕΠ της , με την παρεχόμενη βοήθεια να περιλαμβάνει...
νατοϊκά στρατεύματα
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική Εισβολή στην Βαλτική: Οι χώρες ζουν με τον φόβο του «επεκτατικού» Πούτιν! Ζητούν στρατό και όπλα από το ΝΑΤΟ για να οχυρωθούν!

Αδιαμφισβήτητα πάντως, τα βαλτικά κράτη αποτελούν τους πιο αδύναμους στόχους στην Ευρώπη για την Ρωσία, οπότε είναι...