χάκερ
Τεχνολογία

Παράνομες Συναλλαγές στο Dark Net! Οι χάκερ πωλούν ουράνιο, εκτοξευτές πυραύλων και προσωπικά δεδομένα

Οι ζωές των ανθρώπων πωλούνται κυριολεκτικά στο Dark Net. Τραπεζικοί λογαριασμοί, διαβατήρια, δελτία, ακόμη και λογαριασμοί σε πλατφόρμες προβολής ταινιών ανταλλάσσονται από τους χάκερ που κατάφεραν να τους κλέψουν.

Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχει μια πραγματική παράνομη αγορά για χαμένα ή κλεμμένα έγγραφα και δεδομένα και οι τιμές για τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων διαπραγματεύονται με αίμα.

Οι χάκερ είναι αυτοί που μεταφέρουν αυτά τα δεδομένα στο διαδίκτυο στο σκοτεινό διαδίκτυο, δηλαδή στο Dark Net. Όταν συμβαίνει μια κυβερνοεπίθεση, στοχεύει κυρίως προσωπικά δεδομένα ανθρώπων, αλλά και κάρτες, υπάρχουν πολλά δεδομένα που μπορούν να συλλέξουν.

Οι κυβερνοεπιθέσεις στοχεύουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των χρηστών στους οποίους επιτίθενται στο Διαδίκτυο. Οι χάκερ πωλούν επίσης έγγραφα ταυτότητας στο Διαδίκτυο. Όταν καταφέρνουν να πάρουν ένα τέτοιο έγγραφο, διαβατήρια ή άδειες οδήγησης, ορίζουν τα ποσά που θέλουν να πάρουν, ανάλογα με το που ανήκει το άτομο.

Ένα διαβατήριο της Μάλτας πωλείται έως και 3.500 ευρώ. Τα πιο ακριβά είναι αυτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορεί να φτάσουν τα 4.500 ευρώ. Οι χάκερ πωλούν επίσης τηλεφωνικές υπηρεσίες, λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή πλατφόρμες όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες. Από τα στοιχεία που μπορέσαμε να πάρουμε, διαπιστώσαμε ότι πωλείται επίσης ουράνιο και πωλούνται εκτοξευτές πυραύλων.

 

Συστάσεις ειδικών

 

Οι ειδικοί έστειλαν κάποιες συστάσεις που θα πρέπει να ακολουθηθούν στενά, ειδικά τον τελευταίο καιρό, γιατί ο αριθμός των κυβερνοεπιθέσεων έχει αυξηθεί πολύ.

Δεν πρέπει να κάνουμε κλικ σε ύποπτους συνδέσμους.

Μην παρέχετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού σε κανέναν.

Ελέγξτε από ποιον λαμβάνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι κωδικοί πρόσβασης πρέπει να αλλάζουν πιο συχνά.

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

 

 

  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Γαλλική ομάδα μάχης θα ξεκινήσει αποστολή στην Μεσόγειο Θάλασσα-Η Γαλλία προετοιμάζεται για ναυτικό πόλεμο εναντίον Ρωσίας-Τουρκίας;

Ο ρυθμός ανάπτυξης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και η αδυναμία των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα ( λόγω ουκρανικών...