Τεχνολογία

Αυτό είναι το ασύρματο μικρόφωνο που θυμίζει φίμωτρο

Ένα ιδιαίτερο μικρόφωνο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 η Shiftall, εταιρεία της Panasonic, που ειδικεύεται σε συσκευές και αξεσουάρ για τους ψηφιακούς κόσμους των AR/VR και Metaverse.

Ο λόγος για το Mutalk, ένα ασύρματο μικρόφωνο που στην εμφάνιση, αλλά και στην εφαρμογή του θυμίζει φίμωτρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Shiftall, το Mutalk καλύπτει σαν μάσκα το στόμα σας ώστε να κόβει τον ήχο και να κρύβει τα χείλια σας ώστε κανείς να μην μπορεί να ακούσει τι λέτε ή και να…διαβάσει τα χείλη σας. Η εταιρία αναφέρει πως συνδέετε σε smartphones και PCs όπου μπορεί να θέλετε να κάνετε μια συζήτηση ευαίσθητου περιεχομένου και επιθυμείτε να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητα αυτών των συζητήσεων.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε gaming καταστάσεις για να μην ενοχλείται τους συγκάτοικούς σας τα βράδια -για να γκαρίζετε άφοβα μέσα στη μάσκα με το team σας. Μπορεί να απομακρύνει επίσης εξωτερικούς ήχους αλλά και να μειώσει τον ήχο της φωνής σας κατά -30db (ντεσιμπέλ). Ενδείκνυται επίσης για χρήση στο Metaverse με VR headsets όπως το Meta Quest 2. Και αν θέλετε να συνομιλήσετε με αυτό, με κάποιο άτομο στον πραγματικό κόσμο; Η Shiftall λέει να μην ανησυχείτε μιας και το Mutalk έχει αφαιρούμενο «mouth pad» και ειδικό μαξιλάρι απορρόφησης υγρασίας, το οποίο είναι σχεδιασμένο να συλλέγει τα σάλια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας