Τεχνολογία

Ανδροειδές σούπερ μόντελ θα σερβίρει καφέ στις γειτονίες του Ντουμπάι

Καθώς το Ντουμπάι μετατρέπεται με ταχύ ρυθμό σε μια φουτουριστική πόλη βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να λείπουν από εκεί κάθε είδους ρομπότ και ανδροειδή παροχής υπηρεσίων στους κατοίκους και τους τουρίστες της πόλης
 

Στο πλαίσιο αυτό έγινε γνωστό ότι με την έλευση του νέου έτους θα ανοίξει τις πόρτες του το Donna Cyber Cafe, μια καφετέρια στην οποία τους πελάτες θα εξυπηρετεί ένα ανδροειδές και μάλιστα όχι ένα «συνηθισμένο» ανδροειδές αλλά ένα… σούπερ μόντελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα το ανδροειδές σχεδιάστηκε καθ’ εικόνα και ομοίωση της Νταΐάνα Γκαμπντουλίνα η οποία κάνει καριέρα μοντέλου στην Ανατολική Ευρώπη. Το ανδροειδές θα σερβίρει καφέ και παγωτά στους πελάτες του καταστήματος, θα επικοινωνεί μαζί τους πιάνοντας κουβέντα και θα βγάζει σέλφις μαζί τους. Το ανδροειδές έχει δέρμα από σιλικόνη, τα μάτια του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά ενώ γενικότερα θα μπορεί το πρόσωπο του να παίρνει διάφορες ρεαλιστικές (ανθρώπινες) εκφράσεις. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του το ανδροειδές μπορεί εκτός από ανθρώπινες εκφράσεις να εκφράζει και κάποια συναισθήματα ενώ έχει ικανότητα να κάνει ακόμη και κάποια ειρωνικά σχόλια αν δίνει τέτοιο περιθώριο η επικοινωνία με κάποιους πελάτες.

Εκτός από το ανδροειδές η καφετέρια που θα λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο διαθέτει και άλλα ρομποτικά συστήματα και μηχανισμούς που σερβίρουν καφέ, αναψυκτικά και παγωτά στους πελάτες οι οποίοι θα πληρώνουν σε ένα αυτόματο σύστημα συναλλαγών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...