Τεχνολογία

H Alfa Romeo ξυπνά το Μιλάνο με μια Formula 1

Η σημερινή ημέρα είναι διαφορετική για την Alfa Romεο η οποία γιορτάζει τα 112ά γενέθλιά της. Η μάρκα που ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1910, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσει την επέτειο και να ξυπνήσει τη «γενέτειρα» πόλη της.

Με αφετηρία την Piazza Duomo και περνώντας από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης, όπως την Piazza San Babila, την Porta Nuova και τον κεντρικό σταθμό, οι κάτοικοι ξύπνησαν από το «ουρλιαχτό» του υβριδικού συνόλου του μονοθεσίου της Alfa Romeo F1 Team ORLEN. Η πορεία του μονοθεσίου μέσα από τους δρόμους της πόλης τερματίστηκε στη Gattamelata, ένα μέρος με ιδιαίτερη ιστορική αξία. Εκεί, το 1910 δημιουργήθηκε το Portello, το πρώτο εργοστάσιο της Alfa Romeo που σήμερα ζει μια δεύτερη ζωή, ως η κεντρική έκθεση της μάρκας.

Στο τιμόνι του μονοθεσίου της Alfa Romeo F1 Team ORLEN βρέθηκε ο Valtteri Bottas, ο Φιλανδός οδηγός που μέσα σε μόλις λίγους μήνες κέρδισε τις εντυπώσεις, κατακτώντας μέχρι στιγμής 46 βαθμούς, επίδοση που τον φέρνει στην 8η θέση της κατάταξης των οδηγών.

Αυτός αποδείχθηκε ένας ξεχωριστός τρόπος για την Alfa Romeo να καλημερίσει τους κατοίκους της πόλης, που ασφαλώς δεν θα έχουν ξυπνήσει ξανά με τον ίδιο τρόπο...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...